Arrival date:

Number of nights:

*Number of nights staying in hotel
Access code (optional):Turističke destinacije - Izleti

Mostar - 75 km

Ekonomsko i kulturno središte Hercegovine poznato po Starom mostu iz 1566.godine.

Korčula - 90 km

Korčula, otok jedinstvene ljepote i rodni grad Marka Pola. Stari grad Korčula, sa zidinama iz davnina i sa svojim hotelima i plažama čini Korčulu jednim od najljepših otoka Jadrana.

Dubrovnik - 66 km

Dubrovnik je jedno od najvažnijih povijesno-turističkih središta Hrvatske. Nekad Dubrovačka republika, jedini grad-država na istočnoj obali Jadrana koji je konkurirao Veneciji, danas je svijetski poznata turistička destinacija, uvrštena u UNESCO-ov popis svjetske baštine.

Neretva - 18 km

Delta rijeke Neretve bogata je florom I faumon te se tu može sresti više od 100 različitih vrsta ptica. Poznata je i kao “hrvatska Kalifornija“.

Međugorje - 59 km

Otkrijte jedno od najpoznatijih katoličkih svetišta u svijetu koje privlači milijune posjetitelja diljem svijeta – Međugorje, mjesto hodočašća I molitve.

Vodopad Kravica

Vodopad KRAVICA nalazi se na rijeci Trebižat i posjet njemu veličanstven je i nezaboravan doživljaj. Taj vodopad polukružnog oblika najljepši je vodopad u Hercegovini, visok je 26m, a širok oko 120m.

Agroturizam Matuško

Agroturizam Matuško, koji se nalazi u selu Moševići u zaleđu Neuma, nudi bogatu seosku kuhinju te  pića karakteristična za regiju u kojoj se nalazi domaćinstvo.

Rafting - 42km

Mnogi turisti dolaze upravo na rijeku Trebižat kako bi uživali u prekrasnim obalama rijeke te bogatoj flori I fauni. Safari traje 5 sati, i to je 10 km putovanja rijekom Trebižat, sjeveroistočno od slapova Kravice.

Ston - 20 km

Posjetite Ston i prošećite “europskim kineskim zidom” iz 14.stoljeća.

Hutovo blato - 44 km

Međunarodno vijeće za zaštitu ptica stavilo je ovaj rezervat na listu važnih ptičjih staništa i to sa dobrim razlogom: ovaj rezervat je najveći ovakve vrste u ovom dijelu Europe kako površinom, tako i raznolikošću.